Počasí dnes20 °C, zítra18 °C
Úterý 21. května 2024  |  Svátek má Monika
Bez reklam

Premiér Andrej Babiš míří do Karlovarského kraje, pomůže obcím a městům?

Starostové obcí a města z Karlovarského kraje podepsali a odeslali dopis vládě, který ji informoval o problémech našeho regionu a nutnosti situaci urychleně řešit. Zdá se, že premiér výzvu vyslyšel a naplánoval si cestu na západ Čech.

„Dopis podepsaný třiceti starosty z ORP Sokolov, adresovaný premiérovi Andreji Babišovi a Vládě ČR, jehož vznik iniciovala sokolovská starostka Renata Oulehlová, nezůstal bez odezvy. Předseda vlády starosty vyslyšel a 4. června přijede do Sokolova, aby se s nimi setkal a debatoval o problémech regionu, které je třeba urychleně řešit,“ uvedl místostarosta Sokolova Jan Picka.

Premiér bude samozřejmě jednat nejen se starosty, ale i dalšími zástupci a představiteli Karlovarského kraje, kteří rovněž volají po nutnosti nejmenšímu kraji pomoci. „Andrej Babiš se proto setká i s hejtmanem Petrem Kubisem, poslankyní parlamentu Janou Mračkovou Vildumetzovou nebo europoslanncem Ondřejem Knotkem,“ dodal místostarosta Sokolova.

Podrobný program návštěvy premiéra a ministra průmyslu a obchodu Karla Havlíčka, který by ho měl doprovázet, zveřejníme, jakmile ho budeme znát. Podrobnosti z návštěvy samozřejmě najdete na Karlovarské drbně.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto vlada.cz

Štítky premiér, Andrej Babiš, návštěva, Karlovarský kraj, hejtman, Česko, Sokolov, Renata Oulehlová, Vláda ČR, Jan Picka, Jana Mračková Vildumetzová, Ondřej Knotek, Parlament České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Premiér Andrej Babiš míří do Karlovarského kraje, pomůže obcím a městům?  |  Politika  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.