Počasí dnes10 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Zámecký park v Ostrově obsadí Sto zvířat, Krausberry a Hudba Praha

Spousta dobré muziky čeká v sobotu večer na obyvatele a návštěvníky Ostrova. Do krásného místního parku se po roce opět vrátí rocková show, která bude letos přehlídkou formací, které na české hudební scéně fungují třicet a více let.

Velký rockový koncert, který se v parku konal před rokem, měl velký úspěch. Na podiu se vystřídal legendární Michal Prokop s Vladimírem Mišíkem a tento trend bude pokračovat i letos. V sobotu se fanoušci mohou těšit hned na čtyři formace.

„Letos to budou opět rockové legendy. Pozváni jsou Krausberry, Hudba Praha, Sto zvířat a Bernard blues band. Věřím, že pro fanoušky rockové muziky nejsou vyjmenované kapely neznámým pojmem,“ říká pořadatel koncertu a majitel agentury Vlny Vladimír Suchan.

Areál, ve kterém se bude sobotní koncert konat, se veřejnosti otevře v 16 hodin. Jako první se na podiu představí Bernard Blues band a to od 17 hodin. Následovat bude skupina Krausberry, která vody české hudební scény brázdí někdy od roku 1984. Na svém kontě má nespočet koncertů a šest alb. Po bandu v jehož čele stojí Martin Kraus, přijde další legenda, kterou je Hudba Praha. Této formaci dala základ někdejší Jasná páka, která byla založena už v roce 1981. Ta se v roce 1984 přejmenovala na Hudbu Praha, která pod tímto názvem překonala i konec dvacátého století. 

„Nyní prezentuje staré známé a lety prověřené pecky, které si její fanoušci vždy rádi přijdou poslechnout. Posledním vystupujícím bude formace Sto zvířat. Někdejší studentská partička si získala řadu fanoušků, kteří ji mohou slyšet nejen v klubech po celé republice, ale i na větších festivalech,“ pokračuje Vladimír Suchan s tím, že větší festivaly jsou letos většinou zrušené a proto si fanoušci mohou přijít nejen Sto zvířat, ale i Hudbu Praha nebo Krausberry poslechnout do krásného prostředí ostrovského parku.

Tam se bude konat o letošních prázdninách ještě jeden koncert a to konkrétně v sobotu 8. srpna a bude určen mladší generaci. Během odpoledne a večera totiž vystoupí Helena Zeťová, Debbi, TH!S s Vojtou Kotkem a Support Lesbiens.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto

Štítky koncert, kultura, Ostrov, zámecký park, rock, Praha, Vladimír Mišík, Michal Prokop, Helena Zeťová, Martin Kraus, Vojtěch Kotek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zámecký park v Ostrově obsadí Sto zvířat, Krausberry a Hudba Praha  |  Kultura  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.