Počasí dnes12 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Loketský amfiteátr už opět žije kulturou

Pokud nevíte co s dnešním večerem, vydejte se do Lokte. Zdejší amfiteátr zve na koncert, jehož největší hvězdou bude kapela Support Lesbiens. A pokud nemáte čas dnes, můžete sem zamířit v neděli na Luboše Pospíšila.

„Ještě to určitě nebude tak, jak bývá v Lokti zvykem, že je amfiteátr narvaný k prasknutí, ale koncerty se pomalu rozjíždějí,“ říká pořadatel koncertu Vladimír Suchan s tím, že stále platí nařízení hygieniků a epidemiologů v souvislosti s omezeným počtem návštěvníků koncertů.

Dnešní večer odstartuje kapela Cajk, následovat budou End Of Scream a do třetice vystoupí Martin Čarný band. „Zhruba od třičtvrtě na deset se pak na podiu představí kapela Support Lesbiens, která má stále slušnou fanouškovskou základnu,“ pokračuje pořadatel.

Ten kdo nemá v plánu prožít dnešní večer v loketském amfiteátru, sem může zamířit v neděli, kdy se tady bude opět koncertovat. „Nedělní podvečer zahájí kapela Blues Not Dead a pak už přijde na scénu legendární Luboš Pospíšil se svým 5P bandem,“ doplňuje Vladimír Suchan s tím, že po oba dny se amfiteátr otevře v sedmnáct hodin a hrát se začne o hodinu později.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto facebook.com

Štítky kultura, koncert, Amfiteátr Loket, Vlny, Karlovarský kraj, amfiteátr, hudební skupina, Luboš Pospíšil, Support Lesbiens

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Loketský amfiteátr už opět žije kulturou  |  Kultura  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.