Počasí dnes17 °C, zítra21 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

KV Aréna chystá velký koncert pro záchranáře, poděkovat jim má přijet Lucie Bílá

Vedení multifunkční haly muselo odložit nebo zrušit celou řadu naplánovaných akcí. Rozpuštěn byl led v obou halách a vypuštěna voda z bazénového centra. Nyní se jednotlivé areály začínají pomalu připravovat na přechod do běžného provozu. Ve velké hale by se měl uskutečnit velký koncert.

„Myslíme si, že je třeba velmi poděkovat zdravotníkům a složkám záchranného integrovaného systému. Proto jsme pro ně začali plánovat koncert, na který máme rezervované dva termíny a uvidíme, v jakém termínu ho bude možné uspořádat,“ říká jednatel KV Arény Roman Rokůsek.

První termín je začátek července, druhý pak 26. září a přijet by měla jedna z nejoblíbenějších zpěvaček České republiky Lucie Bílá.

„Počítáme s tím, že většina vstupenek bude určena již zmiňovaný lidem z takzvané první linie. Druhou část bychom rádi dali do volného prodeje, aby si i veřejnost mohla tenhle výjimečný koncert užít,“ pokračuje dále jednatel, který se svými kolegy bedlivě sleduje postupné rozvolňování vládních restrikcí a věří, že velký koncert bude možné v jednom z plánovaných termínů zrealizovat.

Vládní opatření a celá koronavirová epidemie velmi narušila letošní nezvykle nabitý program tohoto sportovně kulturního centra.

„Vzhledem k opatřením vlády jsme nemohli v původních termínech uskutečnit plánovanou krasobruslařskou exhibici, velikonoční bruslení, hokejové kempy, koncert Michala Hrůzy, Den her, 8. ročník Carslbad RG Cup v moderní gymnastice, PODMOL Brothers MOTIVATION show 2020 nebo Mistrovství Evropy mažoretek. Všechny tyto akce se odsouvají buď na podzim tohoto roku či na rok 2021,“ dodal Roman Rokůsek.  

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto facebook.com

Štítky koncert, poděkování, KV Arena, Karlovy Vary, Lucie Bílá, Česko, Michal Hrůza, Evropa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

KV Aréna chystá velký koncert pro záchranáře, poděkovat jim má přijet Lucie Bílá  |  Kultura  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.