Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Sobota 26. října 2024  |  Svátek má Erik
Bez reklam

Vážnou dopravní nehodu u Dolního Žandova řidič nepřežil

Policisté, hasiči a zdravotní záchranáři v noci z pátku na sobotu zasahovali u vážné dopravní nehody nedaleko Dolního Žandova na Chebsku. Řidič vozu sjel ze zatím neznámé příčiny z komunikace a narazil do stromu. Následkům nehody podlehl.

„V nočních hodinách došlo poblíž Dolního Žandova na Chebsku k tragické dopravní nehodě. 74letý řidič vozidla značky Kia z dosud nezjištěných příčin sjel se svým vozidlem z pozemní komunikace a narazil do stromu. Vážným zraněním na místě bohužel podlehl,“ sdělil policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Ten také doplnil, že přesná příčina a okolnosti této tragické dopravní nehody jsou nyní předmětem šetření. Na místě zasahovali také hasiči, kteří se zraněného muže pokusili oživit.

„Na místě zasahovaly dvě jednotky hasičů. Vyprostili jsme zaklíněného řidiče a ihned zahájili oživovací pokusy. Po ukončení resuscitace se hasiči postarali o zajištění místa nehody. Provoz byl po dobu záchranných prací a následného vyšetřování omezený,“ popsal zásah mluvčí hasičů Martin Kasal.

Ohodnoť článek

Foto HZS Karlovarského kraje

Štítky policie, hasiči, doprava, nehoda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vážnou dopravní nehodu u Dolního Žandova řidič nepřežil  |  Doprava  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.