Počasí dnes6 °C, zítra6 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

V únoru při nehodách v Karlovarském kraji zemřel jeden člověk

V únoru zemřel při dopravních nehodách na silnicích v Karlovarském kraji jeden člověk, v loňském roce v únoru nezemřel nikdo. Od začátku roku si nehody v kraji vyžádaly čtyři životy.

Jediná tragická nehoda se stala v pondělí 13. února krátce po 13:30 v Aši. Osobní auto tam srazilo chodce. Čtyřiadevadesátiletý řidič osobního automobilu jedoucí po ulici Hlavní zřejmě přehlédl osmaosmdesátiletého chodce, který přecházel mimo přechod pro chodce. U řidiče nebyl zjištěn alkohol. Osmaosmdesátiletý muž ale utrpěl vážná zranění, se kterými byl letecky transportován do nemocnice. O několik hodin později na následky zranění po dopravní nehodě muž v nemocnici zemřel.

Řidič v Aši přehlédl přecházejícího seniora. Ten následkům zranění podlehl

K tragické nehodě došlo v pondělí odpoledne v Aši. Čtyřiadevadesátiletý řidič srazil o šest let mladšího chodce, který přecházel mimo přechod. Muž svým zraněním o několik hodin později v nemocnici podlehl.

V únoru se stalo 133 nehod, což je o tři více než loni. Při nehodách byl jeden člověk těžce zraněn, 14 lehce. Celková škoda byla vyčíslena na 21,30 milionu korun.

Nejčastější příčinou nehod bylo nepřizpůsobení jízdy okolnostem, druhou nejčastější příčinou byla nepřiměřená rychlost. Nejvíce nehod se stalo pátek 3.února, celkem devět.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto HZS KVK

Štítky ČR, nehoda, automobilová, únor, 2023, Karlovarský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V únoru při nehodách v Karlovarském kraji zemřel jeden člověk  |  Doprava  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.