Počasí dnes18 °C, zítra20 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Řidiči pozor, chystá se uzavírka hraničního přechodu Svatý Kříž

Na necelý měsíc se uzavře hraniční přechod mezi městy Svatý Kříž – Hundsbach z důvodu stavebních prací na německé straně. Podle krajského radního pro dopravu Jana Bureše (ODS) bude jako náhradní hraniční přejezd sloužit Pomezí nad Ohří. Silničáři žádají řidiče o trpělivost a pochopení vzniklé situace.

„K uzavírce dojde v pondělí 5. července a jejím důvodem jsou stavební práce na německé straně. Tam totiž dochází ke stavbě obchvatu bavorského města Waldsassen, proto bude zavřena silnice B 299 mezi obcemi Waldsassen, Hundsbach a hraničním přechodem Svatý kříž,“ vysvětluje Jan Bureš.

Uzavírka by podle něj měla trvat nejdéle do 31. července letošního roku. Doprava na české straně proto bude odkláněna už na dálnici D 6 k hraničnímu přechodu Pomezí nad Ohří – Schirnding.

„Pracovníci Krajské správy a údržby silnic Karlovarského kraje nechají  dotčené úseky řádně osadit svislým dopravním značením jak na D6 a silnici I/6, tak na silnici II/214. Prosíme řidiče o trpělivost a pochopení vzniklé situace,“ dodal krajský radní pro dopravu.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto drbna.cz

Štítky doprava, uzavírka, hraniční přechod, obchvat, Karlovarský kraj, Svatý Kříž, silnice, Jan Bureš, Pomezí nad Ohří, ODS, Waldsassen, Hundsbach, Schirnding

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidiči pozor, chystá se uzavírka hraničního přechodu Svatý Kříž  |  Doprava  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.