Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Pod nákladním vozem se utrhla část krajnice

Šestapadesátiletý řidič nákladní soupravy nezvládl mírnou levotočivou zatáčku, kdy se téměř srazil s protijedoucím náklaďákem. Ten se snažil vyhnout, jenže se pod ním utrhla část krajnice a skončil i s nákladem dřeva v příkopu.

Na silnici ve směru od obce Horní Kramolín na obec Teplá se míjely dva nákladní automobily. Jeden z nich řídil šestapadesátiletý muž, který při projíždění zatáčky lehce vyjel do protisměru.

„S vozidlem zřejmě nejel u pravého okraje silnice a při míjení se s protijedoucím nákladním vozidlem tovární značky Man s přívěsem došlo ke střetu zrcátek. Následně se pod nákladním vozidlem značky Man, které převáželo dřevo, utrhla část krajnice a došlo k jeho převrácení do silničního příkopu,“ popsala nehodu policejní mluvčí Eva Valtová.

Testy na alkohol vyšly u obou řidičů s negativním výsledkem, při nehodě se naštěstí nikdo nezranil. Střet dvou vozů nadále vyšetřují dopravní policisté.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR / SDH Teplá

Štítky nehoda, nákladní vůz, policie, doprava, nákladní automobil, Horní Kramolín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Miroslav Martenek

Už někdy někdo viděl řidiče kamionu aby se držel při pravé straně vozovky? Ty prasata jezdí za středem vozovky a bohužel ještě k tomu ne zrovna pomalu.

Čtvrtek, 13. srpna 2020, 06:36Odpovědět

Pod nákladním vozem se utrhla část krajnice  |  Doprava  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.