Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

VIDEO: Zběsilá honička, muž se zákazem řízení se snažil ujet policii

Honička jak z akčního filmu, muž se zákazem řízení se snažil ujet policistům. Později se přiznal, že se ten samý den vloupal do domku na Karlovarsku, odkud si odnesl peněženku.

Když kolem hlídky projel tmavý Volkswagen moc dobře věděli, že v něm sedí devětatřicetiletý řidič, který má vystaven zákaz řízení. Snažili se ho zastavit předepsaným způsobem, muž však nereagoval a dál pokračoval v jízdě směrem na Bečov nad Teplou.

Při pronásledování měl řidič ujíždějícího automobilu předjíždět nebezpečně v zatáčkách a tím ohrožovat další účastníky silničního provozu. Poté odbočil směrem na obec Háje, kde už v jízdě nemohl pokračovat. Zde před ním zastavila dvě projíždějící vozidla a zmařila mu tak další průjezd po úzké silnici,“ uvedla mluvčí policie Eva Valtová.

Na služebně se pak přiznal, že ten samý den ráno vnikl na oplocený pozemek domu v malé obci na Karlovarsku. Tam si z verandy odnesl peněženku, kde krom finanční hotovosti a dokladů byla i platební karta. Takto způsobil škodu za tři tisíce korun. Nyní mu hrozí dvouletý trest.

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky honička, policie, krádež, krimi, Bečov nad Teplou, Karlovarský kraj, Volkswagen

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Zběsilá honička, muž se zákazem řízení se snažil ujet policii  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.