Počasí dnes12 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Vnikl do bytu bývalé partnerky a zbil ji. Vyvedl ho její soused

Policisté vyšetřují případ, který se stal v polovině letošního roku v jedné z menších obcí na Sokolovsku. Dvaačtyřicetiletý muž vnikl do bytu své bývalé partnerky a fyzicky ji několikrát napadl pěstmi do hlavy. Zachránil ji její soused, který muže z bytu vyvedl. Násilník čelí nyní podezření z porušování domovní svobody a ublížení na zdraví a hrozí muž až tříletý trest.

Muž se do bytu bývalé družky dostal pomocí dvou dřevěných palet, které si vyskládal pod okno v přízemí a následně se skrze něj dostal dovnitř. „I přes výslovný nesouhlas sedmatřicetileté ženy v bytě zůstal a navíc svou bývalou družku napadl údery pěstí do oblasti hlavy,“ uvedl policejní mluvčí Jan Bílek.

Incidentu si všiml soused, který ženě přispěchal na pomoc a agresivního muže z bytu vyvedl. Ten se ale po chvíli opět vrátil a začal se údery a kopáním do dveří domáhat vstupu. Dveře také svým jednáním poškodil. „Když si žena myslela, že muž už odešel, otevřela. Muž se v tu chvíli do dveří opřel a přetlačil je, čímž se opět dostal do bytu,“ popsal Bílek to, jak incident dále pokračoval. Muž znovu ženu fyzicky napadl ranami do hlavy a zachránil ji opět pohotový soused, který agresora podruhé vyvedl ven. Muž až v tuto chvíli svého jednání zanechal a z místa odešel.

Muž je nyní podezřelý ze spáchání přečinu omezování domovní svobody a ublížení na zdraví ve stadiu pokusu. V případě porkázání viny mu hrozí až tři roky vězení.

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky krimi, napadení, Karlovarský, policie, Sokolovsko, okres Sokolov, Jan Bílek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vnikl do bytu bývalé partnerky a zbil ji. Vyvedl ho její soused  |  Sokolovsko  |  Z kraje  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.