Počasí dnes6 °C, zítra6 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Den horníků se bude muset uskromnit, o koncerty lidé nepřijdou

Program Dne horníků naplánovaný na 5. září budou muset jeho organizátoři trochu poupravit. Zhoršení koronavirové situace si žádá řadu změn. Vyplynulo tak z jednání Krajské hygienické stanice a vedení města Sokolov. O koncerty nebo Barevný běh lidé nepřijdou.

Napřed to vypadalo, že se tradiční akce letos vůbec neuskuteční, nakonec ale štěstí stálo na straně pořadatelů a červnové rozvolňování opatření tomu šlo poměrně naproti. Jenže teď se situace opět mění. Pravidelní účastníci mohou zachovat klid, nic se neruší. Pár změn tu přsto je.

„Oslavy Dne horníků se přesouvají z náměstí Budovatelů, přilehlých ulic a Zámeckého parku do areálu Sokolovské bytové. Tady se postupně uskuteční koncerty kapel Laura a její tygři, The Backwards, Turbo a Jelen. Zachován bude také populární Barevný běh 2020, jehož start bude na Starém náměstí. Konat se bude také vernisáž výstavy ve vestibulu Hornického domu,“ popsal mluvčí sokolovské radnice Vladimír Meluzín.

Ostatní původně plánovaný program jako jsou například ukázky práce policistů, záchranářů nebo hasičů i Den národnostních menšin a další dopolední akce na náměstí Budovatelů, se ruší.

Ke vstupu na plánovaný program v areálu Sokolovské bytové bude zapotřebí platné vstupenky. Ty se začnou prodávat v úterý 25. srpna v Infocentru Městského domu kultury.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto sokolov.cz

Štítky Sokolov, Den horníků, opatření, koncert, akce, Krajská hygienická stanice, Hornický dům

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Den horníků se bude muset uskromnit, o koncerty lidé nepřijdou  |  Sokolovsko  |  Z kraje  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.