Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Módní akce Top Fashion Week se po roce vrátí do Karlových Varů

Módní festival Top Fashion Week se po roční pauze v říjnu vrátí na přehlídková mola. Vyvrcholí galavečerem 16. října v karlovarském Grandhotelu Pupp. Ambasadorka ročníku 2021 je česká modelka Tereza Hudáková. Módní událost dnes pořadatelé představili v Praze, program plánují zveřejnit později.

Top Fashion Week je originální a jedinečný módní festival nebo spíš show, díky které se mohou zviditelnit nejen známé a přední tváře módního prostředí, ale i začínající módní návrháři, modelky i modelové. Máme ambici oslovit i přední osobnosti ze světa módy, které by se v rámci naší show podělily o své mistrovství a předávaly zkušenosti těmto začínajícím hvězdičkám," uvedla prezidentka festivalu, módní designérka Eva Kempe.

Organizátoři uvedli, že chtějí v letošním ročníku navázat na spolupráci s návrháři z toho prvního, který se konal v roce 2019 a k nimž patří Pavel Berky, Hana Havelková, Tatiana Kovaříková, Jakub Polanka, Monika Drápalová či Helena Fejková.

Herečka Adéla Gondíková dnes představila model módní návrhářky jménem Anna Anna, který bude na slavnostním zakončení letošního ročníku vydražen ve prospěch charitativního projektu Krása pomáhá dětem. Ten založila Lenka Taussigová, Miss Sympatie z roku 2002.

„Do dalších ročníků plánujeme celý Top Fashion Week výrazně rozšířit o celoroční aktivity jako například Top Fashion Days, které plánujeme pořádat po všech krajích republiky, a Cinema Top Fashion Show, kde se bude potkávat svět filmu a módy," řekl Jan Lengyel, hlavní producent Top Fashion Week 2021.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Top Fashion Week

Štítky móda, styl, Karlovy Vary, festival, Grandhotel Pupp, Praha, Pavel Berky, Hana Havelková, Jakub Polanka, Adéla Gondíková, Lenka Taussigová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Módní akce Top Fashion Week se po roce vrátí do Karlových Varů  |  Karlovarsko  |  Z kraje  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.