Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Sobota 11. května 2024  |  Svátek má Svatava
Bez reklam

Zfetovaný řidič vjel do protisměru a narazil do protijedoucího auta

O pořádné porci štěstí může mluvit řidič automobilu značky Renault, který projížděl s posádkou obec Prameny na Chebsku. Proti němu se zničehonic vyřítil motorista se škodovkou, který nezvládl vybrat pravotočivou zatáčku na silnici druhé třídy a do protijedoucího vozu narazil. Řidič ale vyvázl bez zranění.

K nehodě ihned spěchali policisté. Zjistili ve spolupráci s dalšími složkami integrovaného záchranného systému, že při nehodě došlo jen k lehkému zranění tří spolujezdců. Následně si vzali stranou oba řidiče, aby zjistili, zda se před jízdou náhodou neposilnili nedovolenými látkami či alkoholem. 
 
Oba řidiči se po dopravní nehodě podrobili orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která u obou vyšla s negativním výsledkem. Čtyřiatřicetiletý řidič se navíc podrobil orientačnímu testu na přítomnost omamných a psychotropních látek, který vyšel pozitivní na látky amphetamin/metamphetamin,“ sdělil policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Viník kolize za doprovodu policistů nakonec putoval do nemocnice, kde se podrobil lékařskému vyšetření spojeného s odběrem biologického materiálu. Nyní jej očekávají problémy s policií i soudy, jelikož způsobil škodu přesahující 100 tisíc korun a řídil pod vlivem omamných látek. 

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky Drogy, Nehoda, Policie, Renault, okres Cheb, Prameny

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zfetovaný řidič vjel do protisměru a narazil do protijedoucího auta  |  Chebsko  |  Z kraje  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.