Počasí dnes11 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Krásy Karlovarského kraje představují populární hvězdy internetu

Jak představit mladým krásy našeho kraje? Přece přes internet! Agentura Živý kraj spojila své síly se sedmi osobnostmi, které válcují sociální sítě jako je Instagram. Na svých profilech zachycují své dojmy z cest po Karlovarském kraji a představují je tak svým fanouškům. Těch mají desítky tisíc.

Spolupráce s hvězdami Instagramu začala už v dubnu. Cíl je prostý, pomocí jejich dosahu na sociálních sítích přilákat turisty, aby i oni poznali krásy Karlovarského kraje. Právě na jejich doporučení dá řada fanoušků.

„Z toho jsme vycházeli i v okamžiku, kdy jsme vybrali celkem 7 instagramových profilů a nabídli jsme influencerům strávit prodloužený víkend v Karlovarském kraji. Influenceři během té doby autenticky zaznamenávali a recenzovali svůj pobyt a dojmy z jednotlivých míst, zveřejňovali takzvané „Instastories“, tedy krátké příběhy, odkazovali na náš profil @zivykraj a zveřejňovali fotografie. O jejich zážitcích píšeme také na blogu Živého kraje. Na svých profilech influenceři nakonec vyhlásili soutěž o stejný pobyt, jaký zažili oni sami,“ popsal šéf destinační agentury Petr Židlický.

Mezi jedny z těch, kteří se do propagace našeho regionu zapojili je například slovenská herečka Lenka Václavová. Během svého programu si vyzkoušela procedury v prvních radonových lázních na světě v Jáchymově, navštívila Aquacentrum Agricola, prošla se po Božídarském rašeliništi a vyběhla až na Klínovec.

„Dosah sociálních sítí je nezpochybnitelný, stejně tak vliv, který mají influenceři na rozhodování svých příznivců. Kraj se snaží přilákat i mladší a domácí klientelu, také proto jsme využili tuto možnost pro prezentaci Karlovarského kraje  v době, kdy se cestovní ruch potýká s dopady koronavirové krize. Počítáme s tím, že bychom influencery oslovili ke spolupráci i v budoucnu,“ dodal uvolněný zastupitel pro oblast lázeňství, cestovní ruch a UNESCO Vojtěch Franta.

Do republiky dorazil také americký cestoval Brian Cox, který na svém YoutuTube komentuje své cyklovýlety. V jednom z dílů se projel po Chebu a Františkových Lázních. Jak si výlet užil se můžete podívat ve videu, nezapomeňte si zapnout titulky.

Ohodnoť článek

Foto Instagram / Živý kraj

Štítky cestování, propagace, Karlovarský kraj, sociální sítě, výlet, Instagram, sociální síť, influencer, Internet, krása, Brian Cox, Lenka Vacvalová, Vojtěch Franta, UNESCO, koronavirová krize

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Krásy Karlovarského kraje představují populární hvězdy internetu  |  Z kraje  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.