Počasí dnes21 °C, zítra22 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

Cesta do vysněného extraligového finále se komplikuje

Volejbalisté Karlových Varů nenavázali na úvodní vyhrané utkání v semifinálové části extraligy a v Praze proti Lvům druhý bod nevybojovali. Série hraná na tři vítězná utkání se tak opět přesouvá na západ Čech.

Hala Lvů Praha byla včera večer dějištěm druhého semifinálového utkání mezi domácím týmem a mužstvem VK Karlovarsko. V tom prvním jasně dominoval tým z lázeňského města, který nepřipustil žádné komplikace a zápas vyhrál jednoznačně 3:0 na sety. A dobře pro něj začal i včerejší duel, v němž zvládl koncovku vyrovnaného prvního setu, který vyhrál 25:23. Jenže to bylo ze strany svěřenců Jiřího Nováka vše.

Pokud se v koncovce prvního setu dařilo více hostům, ve druhém to bylo naopak. Za stavu 1:1 na sety si vybral karlovarský tým výpadek ve třetím setu, který prohrál 25:14. Šanci na obrat vybojovali hosté ve čtvrtém setu, kdy se zhruba v jeho polovině ujali několikabodového náskoku. Ten ale nedokázali ani navyšovat ani udržet. Naopak museli překousnout obrat a nakonec i porážku, Zápas tak skončil výhrou Lvů Praha v poměru 3:1 na sety. Stav semifinálové série je tedy srovnán na 1:1 a třetí bitva se hraje v neděli od 18 hodin opět v míčové hale KV Arény.

Ve druhé sérii hrané mezi Jihostrojem České Budějovice a Duklou Liberec vedou Jihočeši 2:0 na zápasy.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto VK Karlovarsko/Aleš Bedlík

Štítky volejbal, extraliga, VK Karlovarsko, Karlovy Vary, play off, Praha, Česko, Jiří Novák, KV Arena, Dukla Liberec, Karlovarský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cesta do vysněného extraligového finále se komplikuje  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.