Počasí dnes15 °C, zítra16 °C
Úterý 8. října 2024  |  Svátek má Věra
Bez reklam

Těžká série s Kladnem byla dobrou přípravou na semifinále

Volejbalisté VK Karlovarsko včera vyhráli třetí duel čtvrtfinálové série a postupují do dalších bojů. A i když v sérii proti Orlům z Kladna ani jednou nezaváhali, museli o výhru vždy bojovat a soupeř jim nic nedal zadarmo.

„Kladno nám zatím ukazuje, že v play off je to prostě něco jiného než v základní části. Je to jiná soutěž, všichni se na to připraví, jak nejlépe můžou. Jsem rád, že je to s Kladnem těžká série,“ říkal během čtvrtfinále karlovarský univerzál Patrik Indra.

Nejvíce se Karlovy Vary zapotily hned v úvodním duelu, který prohrávaly už 02 na sety, aby ho nakonec dotáhly do vítězného konce. Ve druhém duelu sice Západočeši soupeři opět podlehli v prvním setu, ale další drama nepřipustili a druhý bod v sérii získali za výhru 3:1 na sety.

Včerejší duel hraný v Míčové hale KV Arény skončil stejným výsledkem jen s tím rozdílem, že po jednoznačném úvodním setu v poměru 25:11 domácí lehce polevili a druhý set prohráli 19:25. Pak už ale komplikace nepřipustili a po setech 25:21 a 25:18 slavili postup do semifinále.

V něm si zatím vedle Karlovarska zajistil účast i Jihostroj České Budějovice a Lvi Praha. O čtvrtém účastníkovi se rozhoduje v sérii hrané mezi Duklou Liberec a VK Ostrava.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto VK Karlovarsko

Štítky volejbal, extraliga, VK Karlovarsko, Karlovy Vary, play off, Kladno, Karlovarský kraj, Patrik Indra, semifinále, Dukla Liberec, Volejbalový klub Ostrava, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Těžká série s Kladnem byla dobrou přípravou na semifinále  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.