Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Karlovarští volejbalisté se s Kladnem příliš dlouho nezdržovali

Vedoucí celek extraligové tabulky předvedl svůj standardní výkon a zcela po zásluze vyhrál 3:0 na sety. Nyní si mohou hráči Karlovarska užít krátké volno, aby se po jeho skončení začali připravovat na druhý turnaj ligy mistrů, který startuje 9. února.

"Pro nás super vítězství, kvalitní výkon. Kluci si mohou užít dva dny volna, protože program byl pro nás smrtící," sdělil k hladké výhře i nabitému programu mužstva trenér Karlových Varů Jiří Novák.

Zápas rozehráli domácí ve velkém stylu a v prvním setu povolili Kladnu pouze 12 bodů. Nejvyrovnanějším setem byl ten druhý, ve kterém hosté dokázali uhrát devatenáct bodů. Ani ve třetím setu se žádné překvapení nekonalo, naopak Karlovy Vary nepolevily a soupeři povolili pouze 13 bodů. Celkem tak vyhráli 3:0 po setech 25:12, 25:19 a 25:13.

"Důležité tři body, rychlé vítězství," řekl stručně k výhře kapitán Karlovarska Lukáš Ticháček.

V průběžné tabulce zůstává Karlovarsko stále na první příčce, kterou se bude snažit uhájit v posledním extraligovém kole. V něm bude 13. února hostit průběžně třetí celek tabulky z Liberce. Mezitím se ale mužstvo Karlových Varů vydá do německého Friedrichshafenu, kde ho bude čekat druhý turnaj Ligy mistrů. V něm se nejprve Západočeši utkají s domácím celkem a poté s italským Trentinem a ruským Novosibirskem. Turnaj v Německu se hraje od 9. do 11. února.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto VK Karlovarsko

Štítky extraliga, liga mistrů, VK Karlovarsko, volejbal. Karlovy Vary, KV Aréna, Kladno, Karlovarský kraj, Karlovy Vary, Jiří Novák, Liga mistrů UEFA, Lukáš Ticháček, Německo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Karlovarští volejbalisté se s Kladnem příliš dlouho nezdržovali  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.