Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Tomáš Satoranský řádí se spoluhráči na palubovce v Mariánských Lázních

Česká basketbalová reprezentace se aktuálně sešla v Mariánských Lázních na soustředění. Včera se konal otevřený trénink, který navštívilo zhruba sto příznivců basketbalu.

„Ti mohli vidět na palubovce i největší hvězdu českého basketbalu Tomáše Satoranského, který aktuálně hraje za tým Chicaga, a je jediným Čechem hrajícím aktuálně v zámořské NBA,“ uvedla mluvčí mariánskolázeňského infocentra Elena Sorokina.

A právě Tomáš Satoranský přiznal, že cítí v České republice obrovský zájem o basketbal.

„Často mě lidé poznávají na ulici, gratulují k úspěchu našeho reprezentačního týmu a vyjadřují nám podporu,“ sdělil mimo jiné Tomáš Satoranský.

Tréninky reprezentace probíhají v městské sportovní hale. Druhý otevřený trénink se bude konat zítra, tedy ve čtvrtek od 10 hodin.

Čeští hráči jsou v Mariánských Lázních nejen z důvodu herního soustředění, ale také kvůli anketě Basketbalista sezony.  Její výsledky budou zveřejněny v pátek během slavnostního večera, který se rovněž koná v západočeském lázeňském městě.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Infocentrum ML

Štítky basketbal, reprezentace, Tomáš Satoranský, Mariánské Lázně. otevřený trénink, Mariánské Lázně, NBA, Chicago Bulls, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tomáš Satoranský řádí se spoluhráči na palubovce v Mariánských Lázních  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.