Počasí dnes21 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Hokejisté Karlových Varů ztratili první body v sezoně, prohráli v Olomouc 3:4

Hokejisté Karlových Varů prohráli v 3. kole extraligy v Olomouci 3:4 a ztratili první body v sezoně. Hanáci i podruhé v ročníku doma vyhráli a v čase 57:40 o tom rozhodl v přesilovce pěti proti třem Jan Knotek. Třemi body za dvě branky a jednu asistenci k tomu přispěl Jakub Navrátil.

Olomouc, která v minulé sezoně vyřadila Energii v předkole po výhře 2:1 na zápasy, byla v první třetině mírně aktivnějším týmem. Neprosadila se ale ze hry ani ze dvou přesilových her a svoji střeleckou převahu tak ve vedení nepřetavila.

Karlovy Vary brankáře Konráda až do poslední minuty první třetiny příliš neprověřily. V ní hned dvakrát zahrozily, slovenský brankář však své zaváhání u zadního mantinelu napravil a puk za svá záda nepustil.

Hostům vyšel vstup do druhé třetiny, kdy se dostali do vedení zásluhou Grígera, který nadvakrát dorazil do sítě Mikyskovo nahození. Olomouc měla několik příležitostí k vyrovnání ještě před polovinou hrací doby, ale neujalo se bekhendové zakončení Knotka po návratu z trestné lavice, ani povedená teč Chmielewského, protože Frodl sklapl své betony včas.

Domácí se však dočkali v 31. minutě, kdy Klimkovu střelu dorazil do odkryté branky Navrátil. Po faulu Frodla a bitce Knotka se Stříteským hrála Olomouc přesilovou hru pěti proti třem, během které gólman Energie několika dobrými zákroky svůj tým podržel. Domácím se i přesto podařilo otočit vývoj zápasu, když svůj druhý gól v utkání vstřelil Navrátil.

Ve třetí třetině převzaly iniciativu Karlovy Vary a byly za to odměněny hned dvěma góly. Nejdříve vyrovnal během přesilové hry pěti proti třem přesnou střelou Plutnar a poté v další přesilové hře překonal Konráda střelou z první Rachůnek.

Olomouc však přišla s rychlou odpovědí a po brance Řezníčka byl znovu stav nerozhodný. Ten ale nevydržel dlouho, když o dvě minuty později vstřelil vítěznou olomouckou branku ve hře pěti proti třem dorážející Knotek.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto hokejkv.cz

Štítky hokej, Vary, Olomouc, sport

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejisté Karlových Varů ztratili první body v sezoně, prohráli v Olomouc 3:4  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.