Počasí dnes21 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Karlovarští hokejisté si připsali další výhru, brněnskou Kometu porazili 4:0

Karlovarská Energie se poprvé v letošním soutěžním ročníku představila na domácí půdě, kde hostila brněnskou Kometu. Karlovarským se podařilo skórovat v každé třetině a svou premiérovou trefu v extralize zaznamenal útočník Ondřej Procházka. Dominik Frodl vychytal na úvod sezony čisté konto.

Energie si pro své fanoušky představila parádní vstup do domácích extraligových bojů. Kromě předzápasového doprovodného programu se diváci mohli těšit z úvodní branky zápasu, když s kotoučem po levé straně projel Hladonik a poslal puk na Jiřího Černocha, který pohotově zavěsil puk do víko Furchovy branky v 8. minutě. Vzápětí mohlo být vyrovnáno, když Kristián Pospíšil našel v přečíslení Lukáše Cingela, o jehož střelu se postaral brankáře Energie. Fotbalové vedení si Karlovarští pohlídali do konce první třetiny.

V prostřední části měli optickou převahu energetici, což nakonec přineslo také své ovoce. Ve 28. minutě našel kapitán Černoch zpoza brány dobře připraveného Ondřeje Beránka před brankou, který ze slotu poslal Energii do dvoubrankového vedení. Vzápětí se však začalo hojně vylučovat na straně Karlovarských, a tak byl před Dominikem Frodlem pořádný frmol. Ten svým čarodějným výkonem udržel vedení domácích až do sirény signalizující konec druhého dějství.

Trestání energetiků pokračovalo i ve třetí třetině, ale hru v oslabení Karlovarští hravě zvládli. Nakonec se i domácím podařilo získat přesilovou hru, a tu náležitě potrestali a proti dělovce z první v podání Víta Jiskryneměl gólman Komety žádnou šanci. I v další početní převaze byli energetici úspěšní. Ondřej Beránek poslal do samostatného úniku Ondřeje Procházku, jenž střelou ze slotu zamířil k tyči a zaznamenal první extraligovou trefu ve své kariéře a Energie si připsala druhé soutěžní vítězství.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Tisková zpráva | Foto HC Energie Karlovy Vary

Štítky hokej, HC Energie Karlovy Vary, Kometa Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Karlovarští hokejisté si připsali další výhru, brněnskou Kometu porazili 4:0  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.