Počasí dnes6 °C, zítra6 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Eismann bude asistentem trenéra hokejistů Karlových Varů

Novým asistentem trenéra hokejistů Karlových Varů Davida Bruka se stal Václav Eismann, který v uplynulé sezoně vedl jako hlavní kouč juniorský tým karlovarské Energie. Šestačtyřicetiletý bývalý kouč české reprezentační sedmnáctky po Brukově boku doplní Vojtěcha Šika. Na pozici asistenta skončil na začátku února Václav Skuhravý, který se tehdy přesunul do pozice konzultanta nové generální manažerky Zdenky Macháčkové Šimánkové a v současné době je sportovním a projektovým manažerem.

"Václav je perspektivním trenérem s výbornou znalostí místního prostředí. Výtečně pracuje s mladými hráči, ať už v naší juniorce nebo v mládežnických reprezentacích, ze kterých má bohaté zkušenosti. Je to pro něj další šance a věříme, že svými kvalitami našemu týmu pomůže," řekl klubovému webu Bruk.

Eismann působí v karlovarském klubu od sezony 2002/03, postupně trénoval žákovské kategorie, dorost a v posledních pěti sezonách karlovarské juniory. Se starším dorostem v sezoně 2012/13 vybojoval historický karlovarský triumf.

"K přesunu do seniorského hokeje budu přistupovat s obrovskou pokorou a respektem. Na druhou stranu s vírou v to, že moje trenérské roky, které jsem měl u mládeže, měly nějaký podpis a nikdy to neskončilo průšvihem. Chci mít oči otevřené a budu se snažit pomoci týmu k tomu, aby měl svou herní identitu, bavil fanoušky a předváděl nejlepší možný hokej, kterého bude aktuálně schopen. David Bruk je garantem klidné síly a já věřím, že to bude fungovat," prohlásil Eismann.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto HC Energie Karlovy Vary

Štítky Sport, hokej, extraliga, Karlovy Vary, asistent, Eismann

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Eismann bude asistentem trenéra hokejistů Karlových Varů  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.