Počasí dnes11 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Karlovarský hokej řídila žena pouze šest týdnů. Generální manažerka na pozici končí

Hokejisté Karlových Varů mají nového šéfa. Ve funkci generálního manažera skončila na vlastní žádost Zdenka Macháčková Šimánková, která klub z lázeňského města vedla šest týdnů. Šéfka Energie podala rezignaci kvůli vážným osobním důvodům. Pozice se nově ujme jednatel klubu Daniel Tobolka.

Zdenka Macháčková Šimánková nastoupila do vedení klubu počátkem letošního roku. Na uvedení plánů do praxe ale nakonec neměla příliš času. Po necelých dvou měsících se vzdala manažerského křeslo, protože má vážně nemocnou maminku, jejíž zdravotní stav se komplikuje. Situace neumožňuje ženě, aby byla každý den v Karlových Varech. Proto se funkce vzdala. „Na rodinnou situaci jsem si nikdy nestěžovala, mám velkou podporu svého muže. Není to ale pro mě kvůli mamince jednoduché,“ popsala Macháčková.

Západočeský klub vyjádřil Macháčkové Šimánkové podporu. „Plně rozumíme důvodům, proč se Zdenka rozhodla post ve vedení našeho klubu opustit. Zdraví a rodina jsou na prvním místě. I za ten krátký čas, co v něm působila, nastavila systémové procesy, které by měly vést k tomu, že klub ve střednědobém horizontu dosáhne vytyčených cílů. Za její práci se jí sluší jen a jen poděkovat. Zdenka navíc Energii úplně neopouští, s klubem bude nadále externě spolupracovat v oblasti prodeje a financí,“ sdělil k odchodu zkušené manažerky jeden z majitelů klubu Daniel Tobolka. Právě Tobolka po rezignaci předchůdkyně usedne do křesla generálního manažera. 

Hodnocení článku je 36 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Hokej KV

Štítky Energie, Karlovy Vary, Řízení, Management

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Karlovarský hokej řídila žena pouze šest týdnů. Generální manažerka na pozici končí  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.