Počasí dnes23 °C, zítra17 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

Hokejová Energie si pojistila klíčové hráče. Zůstává bek Plutnar i produktivní Redlich

Hokejisté Karlových Varů si pojistili do dalších sezon dva klíčové hráče. Na západě Čech zůstává třicetiletý útočník Tomáš Redlich i osmadvacetiletý obránce Michal Plutnar. Oba zkušení sportovci podepsali s extraligovým klubem nové tříleté smlouvy.

Vedení Karlových Varů oznámilo před závěrem sezony, že nabídlo nové kontrakty Plutnarovi i Redlichovi. Oba hráči nabídky, které jim zaručují práci v lázeňském městě až do sezony 2025/26, přijali. Radost z podpisů má i hlavní kouč Energie David Bruk

„Tomáš udělal oproti předchozím sezonám velký výkonnostní progres. Dostává větší prostor na ledě, stal se z něj klíčový hráč v defenzivní činnosti týmu a k tomu přidal i bodovou nadstavbu. Je v optimálním věku a jsme nesmírně rádi, že jsme se s ním dohodli na dlouhodobé spolupráci a bude u nás pokračovat,“ sdělil k podpisu Redlicha na klubovém webu šéf karlovarské lavičky.

Podobná slova volil karlovarský lodivod, který do lázeňského města dorazil před aktuální sezonou, i k Plutnarovi. „Michal je ofenzivním typem obránce, v ideálním věku, který zná zdejší prostředí a zapadá nám do koncepce filozofie skladby týmu. V minulých sezonách dokázal, že dokáže pravidelně bodovat. V momentě, kdy se zranil a nemůžeme ho mít na přesilové hry, tak se ukázalo, že s nimi máme trochu větší problémy, než by se nám líbilo. Jsme moc rádi, že zůstává,“ uvedl Bruk.

Angažmá na západě Čech si pochvalují oba hráči, kteří se v týmu i ve městě zabydleli. „Cítil jsem, že mi věří a že budou chtít, abych navázal na tu povedenou loňskou sezonu. Ve městě se nám navíc s rodinou moc líbí, jsme tu moc spokojeni,“ popsal hlavní důvody svého pokračování Plutnar. „Měl jsem i pár jiných nabídek, prioritou pro mě bylo ale zůstat v Karlových Varech. Jsem moc rád, že jsme se s vedením klubu domluvili a budu tu hrát i v dalších sezonách,“ dodal Redlich.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Hc motor

Štítky Smlouvy, Extraliga, Energie, Karlovy Vary

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejová Energie si pojistila klíčové hráče. Zůstává bek Plutnar i produktivní Redlich  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.