Počasí dnes11 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Hokejový obránce Pulpán prodloužil o rok kontrakt s Karlovými Vary

Hokejový obránce Lukáš Pulpán bude i v příští sezoně pokračovat v Karlových Varech, s kterými prodloužil o rok smlouvu. Sedmatřicetiletý odchovanec Plzně posílil Energii v roce 2020 právě z mateřského klubu.

„Lukáš dlouhodobě potvrzuje svou kvalitu. Je to velmi zkušený hráč a jsme rádi, že jsme se s ním dohodli i pro příští sezonu. Pomůže nám samozřejmě svou zkušeností a rozvahou. Jsme tým, který má hodně mladých hráčů, a slibujeme si od něj, že nám pomůže s výchovou mladých obránců," řekl klubovému webu hlavní trenér Karlových Varů David Bruk.

Pulpán si v této sezoně připsal v 37 zápasech gól a osm asistencí. V extralize působil i v Chomutově a dohromady nasbíral v 605 duelech 171 bodů za 37 branek a 134 přihrávek.

„Ještě bych nějaké zápasy rád přidal. Metu žádnou nemám, dokud bude držet zdraví a bude mě někdo chtít, tak budu hrát," uvedl Pulpán začátkem ledna při dovršení hranice 600 utkání v domácí nejvyšší soutěži.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto HC Energie Karlovy Vary

Štítky Sport, hokej, extraliga, Karlovy Vary, Pulpán

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejový obránce Pulpán prodloužil o rok kontrakt s Karlovými Vary  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.