Počasí dnes7 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

První pokus nevyšel, jestli se bude hrát dnes není jasné

V prvním duelu předkola play-off prohrály Karlovy Vary v Hradci Králové 1:3. Dnes od 19 hodin maji hrát s Mountfieldem druhý zápas. Vzhledem k zákazu sportovních akcí se nyní jedná, jestli se zápas odehraje nebo ne.

Promarněná šance a neuznaný gól za stavu 0:0. To jsou momenty včerejšího utkání, které hodně mrzí tým karlovarské Energie. Ta prohrála úvodní zápas předkola play-off v Hradci Králové a musí se hodně rychle připravit na dnešní druhý duel.

„Myslím si, že jsme měli dobrý začátek. Bohužel nám ujeli a dostali se do vedení. Přestali jsme hrát svoji hru a inkasovali podruhé. To nás trochu utlumilo. Do hry jsme se vrátili až v polovině zápasu, Hradec jsme přehrávali, oni ale dobře bránili a nám se bohužel nedařilo srovnat,“ uvedl po zápase pro klubový web Jiří Černoch.

Ten ale stejně jako jeho spoluhráči tvrdí, že prohraná je jen jedna bitva, nikoliv celá válka. Pokud se dnes bude hrát, začneme opět od stavu 0:0 a ve hře je druhý bod v sérii. „My rozhodně nic nebalíme, naopak. Dokud neprohrajeme tři zápasy, tak se budeme rvát. My do toho čtvrtfinále prostě chceme jít,“ doplňuje útočník Energie.

Dnešní druhý duel v Hradci Králové se má hrát opět od 19 hodin. V součané době je svolána krizová schůzka a řeší se, zda se bude v souvislosti se zákazem vlády o pořádání sportovních a kulturních akcí hrát nebo ne.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto HC Energie/Aleš Bedlík

Štítky hokej, extraliga, HC Energie, Karlovy Vary, play-off, sport, Hradec Králové, Mountfield, Jiří Černoch

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

První pokus nevyšel, jestli se bude hrát dnes není jasné  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.