Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Hokejisty Karlových Varů posílil na hostování z Litvínova útočník Chalupa

Hokejisty Karlových Varů posílil útočník Matěj Chalupa. Energie získala čtyřiadvacetiletého hráče z Litvínova zatím na měsíční hostování, jež může být prodlouženo až do konce sezony. Oba extraligové kluby to oznámily na svých webech.

Chalupa v této sezoně dosud odehrál jen čtyři zápasy, v nichž nebodoval. V Litvínově působil odchovanec pražských Letňan od minulého ročníku, předtím nastupoval v nejvyšší soutěži za Hradec Králové a Plzeň. Část sezony 2020/21 strávil Chalupa v zámořské AHL v Rockfordu, odkud se marně snažil probojovat do týmu Chicaga v NHL.

„Jsem moc rád, že vyšel přesun právě do Karlových Varů, kde se dobře znám s trenérem Davidem Brukem, pod kterým jsem kdysi už hrál. Už se moc těším, až si zase zahraji zápas,“ uvedl Chalupa, jenž pod současným koučem Karlových Varů působil v juniorském týmu Plzně.

Útočník s bilanci 170 extraligových startů a 50 bodů (15+35) už v novém působišti trénoval a dnes by měl debutovat proti Spartě.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto HC Verva Litvínov

Štítky Sport, hokej, extraliga, Karlovy Vary, Chalupa, HC Energie Karlovy Vary, Matěj Chalupa, HC Verva Litvínov, hokejista, HC Škoda Plzeň, National Hockey League, Chicago Blackhawks, American Hockey League, Mountfield Hradec Králové, HC Sparta Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejisty Karlových Varů posílil na hostování z Litvínova útočník Chalupa  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.