Počasí dnes10 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Hokejový útočník Kružík se uchází o smlouvu v Karlových Varech

Hokejový útočník Daniel Kružík se bude ucházet na měsíční zkoušce o angažmá v extraligových Karlových Varech. Pětadvacetiletý rodák Loun a odchovanec PZ Kladno už za Energii nastoupil v úterním přípravném utkání na ledě prvoligového Sokolova při porážce 0:1 po samostatných nájezdech. Kružík v uplynulé sezoně v druhé nejvyšší soutěži nastupoval právě za sokolovský Baník i pražskou Slavii.

Kružík v Sokolově hostoval ze Slavie od druhé poloviny října do první poloviny prosince. Celkem si v minulém ročníku první ligy připsal v 53 zápasech včetně play off 37 bodů za 15 branek a 22 asistencí. V extralize má dosud jediný zápas za Kladno ze sezony 2019/20. Za Rytíře hrál i ve druhé nejvyšší soutěži, kde hájil i barvy Ústí nad Labem.

Za Karlovy Vary nastoupil proti Sokolovu také osmnáctiletý bek Tadeáš Tůma, jenž dosud působil v juniorském celku v TUTO Hockey ve finském Turku.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto hokejkv.cz

Štítky Sport, hokej, extraliga, Karlovy Vary, Kružík, Daniel Kružík, HC Energie Karlovy Vary, HC Baník Sokolov, HC Slavia Praha, Rytíři Kladno, útočník, HC Slovan Ústí nad Labem, TuTo, Turku

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejový útočník Kružík se uchází o smlouvu v Karlových Varech  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.