Počasí dnes11 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Máme tým na medaili, říká Jakub Flek před mistrovstvím

Jakub Flek si užije druhé mistrovství světa v řadě a věří, že má český výběr šanci na medailové umístění. Nominaci podle svých slov nečekal. Hokejista karlovarského týmu to řekl pro klubový web.

To, že bude mít kratší volno, mu nevadí. „Samozřejmě jsem měl velikou radost a hrozně se na to těším. Stejně jako minulý rok jsme to absolutně nečekal. Možná to bude znít divně, ale pořád jsem si říkal, že ta konkurence je tam opravdu veliká. Bylo jasné, že přijede dost kluků z Ameriky, takže jsem se na to snažil nějak nemyslet, snažil jsem se předvádět maximum a doufal jsem, že to vyjde,“ řekl Jakub Flek pro web HC Energie Karlovy Vary.

Flek si místo vybojoval v silné konkurenci. Při přípravě si dokonce vysloužil kapitánské céčko. Kde se mistrovství hraje, příliš neřeší. Soustředí se hlavně na zápasy. Ten první čeká český výběr v sobotu, kdy ve Finsku od 15:20 vyzve Velkou Británii. 

Flek potvrdil, že je cílem medaile. „Nebál bych se říct, že tým na to máme, v týmu máme opravdu skvělé hokejisty. Systém funguje, to jsme se teď na těch dvou větších turnajích přesvědčili. Můžeme hrát s top týmy a můžeme je porazit. Věřím, že jsme si dodali zdravé sebevědomí a teď bude jen na nás, abychom to potvrdili,“ řekl pro klubový web.

Flek považuje reprezentování za čest, což podle jeho slov chápe i jeho rodina. „V rodině mám tu největší podporu, jakou můžu mít,“ dodal. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Aleš Kecl

Štítky hokej, karlovy vary, flek, česko, mistrovství, Jakub Flek, Mistrovství světa v ledním hokeji, HC Energie Karlovy Vary, Amerika, Finsko, Velká Británie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Máme tým na medaili, říká Jakub Flek před mistrovstvím  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.