Počasí dnes11 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

O účast na mistrovství světa se pere poslední hráč Energie

Hokejová reprezentace České republiky má za sebou pětitýdenní kemp a čtyři přípravná utkání. Kádr připravující se na nadcházející vrchol sezony doznává každý týden podstatné změny. Trenéři ho doplňují a také škrtají jména hráčů, jejichž přítomnost na kempu končí.

Původně se do kádru reprezentačního kouče Filipa Pešána dostalo hned pět hráčů Energie. Pozvánku dostali Jakub Flek, Jiří Černoch, Ondřej Beránek, Libor Zábranský a Jan Hladonik. Posledně dva jmenovaní vypadli ze sestavy národního týdnu před týdnem. Beránka a Černocha vyškrtl kouč Pešán ze sestavy včera, po druhém přípravném utkání s Německem.

Oba vyškrtnutí hráči ale nesou rozhodnutí Filipa Pešána statečně a jsou velmi rádi za každou reprezentační zkušenost. S týmem strávili dlouhých pět týdnů.

„Popravdě jsem to úplně nečekal, taky jsem si myslel, že tam pojedu tak na týden, na dva. Jak jsem pořád zůstával, tak jsem chtěl jít týden po týdnu a dostat se na další kemp,“ říká Jiří Černoch, který oblékal seniorský reprezentační dres poprvé v kariéře.

V národním týmu tak pro nadcházející šestý týden zůstává už jen Jakub Flek. Tým se sejde v pražské O2 aréně a na konci týdne ho čeká dvojzápas se Slovenskem. Karlovarský útočník během uplynulých čtyř přípravných utkání zaznamenal jednu branku a jednu asistenci. Ve dvou odehraných zápasech měl na dresu kapitánské céčko, což pro něj prý byla velká pocta.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto hokej.cz

Štítky hokej, reprezentace, Česká republika. Energie, Karlovy Vary, Mistrovství světa v ledním hokeji, Česko, Jiří Černoch, Filip Pešán, Jakub Flek, Libor Zábranský, Jan Hladonik, Ondřej Beránek, Německo, Slovensko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

O účast na mistrovství světa se pere poslední hráč Energie  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.