Počasí dnes18 °C, zítra21 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Předkolo play off zahájí Energie v Pardubicích

Hokejisté Karlových Varů včera nezvládli závěrečný duel základní části extraligy a po dvaapadesáti odehraných kolech skončili na desátém místě. V boji o čtvrtfinále se střetnou s Pardubicemi, které skončily sedmé. Sérii zahájí Energie na ledě svého soupeře.

Předkolo play off začíná už ve středu v podvečer. Na ledě Pardubic odehraje Energie dva zápasy a to ve středu a ve čtvrtek. Poté se série přesune do Karlových Varů, kde se bude hrát v sobotu, případně v neděli. Pokud by série dospěla do stavu 2:2 na zápasy, hrálo by se rozhodující páté střetnutí opět v Pardubicích. Série se hraje na tři vítězná utkání.

Obě mužstva se v základní části letošního extraligového ročníku utkala čtyřikrát a vždy se jednalo o velmi vyrovnané zápasy. Třikrát se radovali z vítězství hráči z města Perníku, jednou uspěla Energie.

V posledním odehraném extraligovém kole se rovněž více dařilo Pardubicím, které dokázaly rozstřílet Kometu Brno na jejím ledě vysoko 5:2. Energie, která hrála doma, neuspěla v duelu s Hradcem Králové, kterému podlehla 1:6. To je ale zapomenuto, základní část je dohraná a nyní se začíná opět od nuly. Rozhoduje každý zápas a za každé vítězství se přiděluje jeden bod. Kdo získá body tři, zajistí si účast ve čtvrtfinále letošního extraligového ročníku. Případný pátý zápas by se v Pardubicích hrál v úterý 16. března.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto hc energie

Štítky hokej, extraliga, Karlovy Vary, energie, HC Dynamo Pardubice, HC Energie Karlovy Vary, HC Kometa Brno, Mountfield Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Předkolo play off zahájí Energie v Pardubicích  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.