Počasí dnes19 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Energii dnes hostí lídr extraligové tabulky, pražská Sparta

Ihned po skončení reprezentační přestávky se roztáčí český extraligový kolotoč. A hned první den do něj naskočí i mužstvo Karlových Varů, které zajíždí do Prahy, kde ho čeká velmi silný soupeř.

„Sparta má extrémní kvalitu, proto také vede celou extraligu,“ říká k dnešnímu duelu asistent hlavního kouče Energie Tomáš Mariška.

Jeho svěřenci mají za sebou velmi nepovedenou šňůru pěti zápasů bez vítězství. V tabulce sice stále drží slušnou osmou pozici, už by bylo dobré začít připisovat extraligové body. Asistent hlavního trenéra vidí základy úspěšného tažení mužstva třeba v návratu k výkonu z posledního duelu.

„Minule se nám povedlo hrát polovinu zápasu vyrovnaný hokej. Věřím, že na tento výkon navážeme a zvládneme to po delší dobu, než jen 30 minut,“ pokračoval asistent trenéra.

Tým bude pravděpodobně stále vyhlížet návrat zkušeného Tomáše Rachůnka i obránce Martina Rohana, kteří byli před pauzou na marodce.

„Myslím, že dokážeme hrát s každým, a pokud podáme dobrý týmový výkon, budeme hrát jednoduše a podle našeho plánu, tak jsme schopni se porvat o co nejlepší výsledek. Rozhodně nedáme Spartě nic zadarmo,“ dodává Tomáš Mariška.

Dnešní duel se na stadionu pražské Sparty hraje od 17 hodin. Ve středu bude Energie ve své KV Aréně hostit mužstvo Komety Brno.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto hc energie

Štítky hokej, extraliga, Karlovy Vary, energie, Praha, Tomáš Rachůnek, Martin Rohan, HC Kometa Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Energii dnes hostí lídr extraligové tabulky, pražská Sparta  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.