Počasí dnes7 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Druhý domácí duel hrají Energetici dnes proti Pardubicím

Skvěle rozjetou sezonu karlovarského celku přibrzdila série pěti ne příliš povedených utkání. To předposlední sehrané v Plzni sice dávalo naději na zlepšení, ale poslední domácí zápas proti Vítkovicím Západočeši nezvládli a prohráli vysoko 1:4. Šanci na reparát mají dnes od půl šesté večer, kdy hrají opět ve své KV Aréně.

Tam přivítají mužstvo Pardubic, které se šplhá tabulkou vzhůru. Poslední duel se mu ale rovněž nepovedl, neboť ho Perníkáři prohráli 5:0 v Litvínově. I přesto ale nebudou jednoduchým soupeřem a navíc se v extraligové tabulce dokázali vyšplhat už na osmou příčku, tedy hned za karlovarskou Energii.

„Pardubice začaly stoupat tabulkou, za čímž stojí příchody nových hráčů. Změny v kádru je dostaly kvalitativně výš. Rozhodně tedy půjde o solidního a nebezpečného soupeře,“ řekl na adresu Pardubic asistent karlovarského kouče Tomáš Mariška.

Ten ale pozornost upírá hlavně ke svému celku, neboť trenéři nemohou být s výkony týmu spokojeni.  „Musíme se soustředit na vlastní hru, která v posledních zápasech nebyla úplně podle našich představ. Pokud se nezlepšíme ve vlastních výkonech, tak je de facto jedno, s kým budeme hrát. Musíme se vrátit k poctivému hokeji, zlepšit defenzivu a více pomáhat gólmanovi,“ pokračuje dále asistent hlavního kouče.

Dalším slabým místem Energie v posledních duelech je koncovka. Ta Energii trápila na přelomu roku. V Plzni se sice zdálo, že dojde ke zlepšení, ale jediný gól v síti Vítkovic naději opět vzal.

„Měli bychom také začít být aktivní dopředu. Tohle bude jediná cesta, díky které budeme schopni uspět proti jakémukoli soupeři. Věřím, že to odstartujeme utkáním s Pardubicemi,“ dodává Tomáš Mariška.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto hc energie

Štítky hokej, extraliga, Karlovy Vary, energie, Pardubice, Plzeň, Vítkovice, KV Arena, Litvínov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Druhý domácí duel hrají Energetici dnes proti Pardubicím  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.