Počasí dnes11 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Energie nastoupí v Litvínově hned po poledni

Hokejová extraliga dnes pokračuje dalšími zápasy. Mužstvo Karlových Varů zajíždí na stadion Ivana Hlinky, kde se představí v netradičním čase. Zápas se hraje bez diváků a jeho začátek je už ve čtvrt na dvě odpoledne.

Energie v minulých dnech zaznamenala dvě vítězství nad Motorem České Budějovice a vysokou prohru na domácím ledě s Třincem. Oba poslední duely měli ale stejný začátek. Pokaždé totiž tým trenéra Martina Pešouta prohrával. Zatímco v utkání proti Třinci už neměla Energie šanci vrátit se do utkání, Budějovice jí tuto šanci daly a Energie naštěstí zápas otočila a dotáhla do vítězného konce.

„Bohužel nám opět nevyšel úvod a museli jsme zase otáčet. Tentokrát to vyšlo, za což jsme rádi. Do budoucna se ale musíme v tomto ohledu zlepšit, protože nelze každý zápas otáčet. Stojí to nervy a hlavně síly, které ještě budeme potřebovat. Program je totiž velmi nabitý,“ sdělil střelec vítězné branky proti Motoru Petr Koblasa.

V hodně neúplné extraligové tabulce patří Karlovým Varům aktuálně šesté místo, když v sedmi odehraných zápasech získala dvanáct bodů. Mužstvo Litvínova zatím odehrálo zápasů šest, ve kterých si na své konto připsal čtyři body.

Po dnešním utkání v Litvínově čeká Energii další venkovní duel hned v úterý, kdy se představí na ledě Hradce Králové.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HC Energie/Kateřina Macečková

Štítky hokej, extraliga, Karlovy Vary, energie, HC Verva Litvínov, HC Energie Karlovy Vary, Extraliga ledního hokeje, Ivan Hlinka, Madeta Motor České Budějovice, HC Oceláři Třinec, Petr Koblasa, Mountfield Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Energie nastoupí v Litvínově hned po poledni  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.