Počasí dnes5 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Hokejisté karlovarské Energie už vyhlížejí konec karantény

Už jen tři dny budou hokejisté karlovarské Energie bez hokeje. V týmu se objevila nákaza nemocí Covid-19 a všichni hráči a členové realizačního týmu museli podstoupit desetidenní karanténu. Ta skončí v neděli 4. října.

„Hned o dva dny později tedy v úterý 6. října dohrajeme odložené utkání proti pražské Spartě. Hrát se bude v KV Aréně od 17:30 hodin,“ uvádí web karlovarského extraligového klubu.

Hrát se ale pravděpodobně bude bez diváků. Včera byl vyhlášen nouzový stav, který sice dovoluje pokračovat v ligových soutěžích, ale pouze bez diváků v ochozech.

„Odložený zápas proti Českým Budějovicím sehrajeme rovněž v úterý, ale o týden později. Na ledě Motoru tedy nastoupíme 13. října v půl šesté večer,“ dodává web Energie.

Termíny dalších odložených zápasů proti Kometě Brno a Plzni ještě klub nezveřejnil. Utkání proti Vítkovicím, plánované na pátek 9. října, by se mělo odehrát v původně plánovaném termínu extraligového ročníku, ale opět bez diváků.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto hc energie

Štítky hokej, extraliga, Karlovy Vary, energie, karanténa, hokejista, Madeta Motor České Budějovice, HC Sparta Praha, KV Arena, HC Kometa Brno, HC Škoda Plzeň, HC Vítkovice Ridera

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejisté karlovarské Energie už vyhlížejí konec karantény  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.