Počasí dnes10 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Energie má odložený i další duel, do Budějovic se zítra nepojede

Hokejisté karlovarské Energie museli odložit další zápas nového extraligového ročníku. Kvůli podezření na nákazu koronavirem bylo odloženo již čtvrteční domácí utkání proti Spartě a v neděli neodjede tým ani k utkání s Motorem České Budějovice.

„Klub aktuálně podstupuje testy na COVID-19 a dále bude postupovat dle pokynů Krajské hygienické stanice,“ uvedlo vedení karlovarského extraligového klubu v krátkém prohlášení.

Energie tak v novém extraligovém ročníku odehrála pouze dvě domácí utkání. Nejprve vyhrála nad Mladou Boleslaví a pak musela zkousnout porážku od Třince.

Poté měl následovat třetí domácí duel s pražskou Spartou v rámci předehrávky třetího kola. Energie ale ve čtvrtek dopoledne oznámila podezření na výskyt nemoci Covid-19 v kabině a proto byl duel narychlo přeložen na neurčito.

„I utkání čtvrtého kola Tipsport extraligy, které jsme měli odehrát zítra v Českých Budějovicích, je odloženo na neurčito kvůli zdravotnímu stavu hráčů našeho týmu,“ dodává vedení karlovarského v prohlášení.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto hc energie

Štítky koronavir, nákaza, nemoc, extraliga, HC Energie, Karlvy Vary, energie, České Budějovice, COVID-19, Krajská hygienická stanice, Extraliga ledního hokeje, Mladá Boleslav, Třinec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Energie má odložený i další duel, do Budějovic se zítra nepojede  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.