Počasí dnes10 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Spartu dnes v Karlových Varech uvidí jen majitelé permanentek

Aktuální hygienická a epidemiologická opatření se dotýkají i hokejové extraligy. Na dnešní předehrávku tak budou do KV Arény vpuštěni pouze majitele sezónních vstupenek. Ostatní mají smůlu.

„Fanouškům, kteří si zakoupili na utkání jednotlivé vstupné v předprodeji, nebude vstup na utkání povolen. Peníze za zakoupené vstupenky jim budou vráceny prostřednictvím prodejního serveru. Klub již dříve pozastavil jejich prodej, pokladny KV Areny tak z těchto důvodů budou před utkáním uzavřeny,“ informuje HC Energie na svém webu.

Dnešní duel mezi domácím týmem a pražskou Spartou přitom slibuje zajímavou podívanou. Obě mužstva mají po dvou odehraných kolech tři body. Sparta nejprve prohrála v Plzni a poté doma přehrála Zlín a Energie bodovala na úvod proti Mladé Boleslavi a poté doma padla s Třincem.

“Čeká nás další extrémně kvalitní soupeř, jeden z favoritů na titul. My jsme si ale v utkání s Třincem dokázali, že se můžeme měřit s každým. Důležité bude zachytit úvod utkání a nepustit soupeře do vedení,“ říká před utkáním asistent kouče Energie Tomáš Mariška a pokračuje: „Tahle silná mužstva si totiž umějí vedení takticky a silově pohlídat. Zapomenout nesmíme na speciální formace, respektive přesilovky a oslabení. Ty totiž, zejména takto v úvodu sezóny, rozhodují ."

Dnešní předehrávka třetího kola hokejové extraligy se hraje v KV Aréně od 17:30 hodin.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HC Energie/Kateřina Macečková

Štítky hokej, extraliga, Karlovy Vary, energie, HC Sparta Praha, HC Energie Karlovy Vary, Extraliga ledního hokeje, HC Oceláři Třinec, HC Škoda Plzeň, PSG Zlín, BK Mladá Boleslav

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Spartu dnes v Karlových Varech uvidí jen majitelé permanentek  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.