Počasí dnes10 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Oceláři z Třince vstoupí do extraligy až dnes v Karlových Varech

Energie jde do dnešního zápasu povzbuzena páteční výhrou nad Mladou Boleslaví, kterou režíroval Jakub Flek a David Kaše. Hosté se museli smířit s odložením úvodního duelu s brněnskou Kometou a do extraligy tak vstoupí až dnešním duelem.

I přes na první pohled určitou psychologickou výhodu z pátečního představení, nepanuje v karlovarské šatně přehnaný optimismus. Naopak je cítit pokora k soupeři, který patří stabilně k nejlepším v extralize.

„Třinec patří jednoznačně mezi horké kandidáty na titul. Má extrémně silné mužstvo. Čeká nás jeden z nejsilnějších možných soupeřů na domácím hřišti,“ říká pro klubový web asistent hlavního kouče Energie Tomáš Mariška.

Třinci se vcelku povedlo přípravné období, ve kterém si na své konto připsali i vítězství v turnaji Generali Česká cup, když ve finálovém klání porazili Pardubice 6:3. I proto rozhodně nepřijíždí Oceláři na západ Čech v pozici nějakého outsidera.

„My uděláme vše pro to, abychom se jim vyrovnali a odehráli utkání co nejlíp. Musíme začít koncentrovaně od prvního střídání a být pozorní v obraně. Soupeř má totiž neskutečnou ofenzivní sílu. Ale pokud budeme hrát disciplinovaně a obětavě, můžeme být úspěšní,“ dodal asistent trenéra.

Zápas se v karlovarské KV Aréně hraje od půl čtvrté odpoledne.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto hc energie

Štítky hokej, extraliga, Karlovy Vary, Energie, Třinec, David Kaše, Jakub Flek, Mladá Boleslav, Generali Česká Cup, KV Arena, Česko, Pardubice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Oceláři z Třince vstoupí do extraligy až dnes v Karlových Varech  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.