Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Registrace na Runway Run Karlovy Vary je stále otevřená

RunCzech připravil pro širokou veřejnost možnost zaběhat si na originálních místech, kde se za normálních okolností neproběhnete. První série závodů startuje už o víkendu na mezinárodním letišti v Karlových Varech.

„V sobotu 27. června odstartuje ve 21:00 na karlovarském letišti Sunset Run na pět kilometrů. Natěšení běžci si tak po dlouhých měsících užijí startovní čísla s čipem, který jim změří oficiální čas, a také na medaili v cíli. Atmosféru podpoří zacházející slunce a hlavně unikátní trasa, kterou je letištní dráha,“ uvedl mluvčí karlovarského magistrátu Jan Kopál.

Zatímco v sobotu se bude běhat večer, nedělní běh je pro ranní ptáčata. Breakfest Run totiž na karlovarském letišti startuje už v 8:30.

„Pak už bude letiště patřit hobby běžcům, celým rodinám a hlavně dětem. Bambini Run pro ty nejmenší bude zahájen v 9:45, okolo 10. hodiny předvede leteckou akrobatickou show pilot Red Bull Air Race Petr Kopfstein a nedělní sérii uzavře DM Family Run na 3 kilometry, který startuje v 10:30,“ říká zástupce RunCzech Štěpán Hickl s tím, že poslední dva běhy nejsou závodní, přesto bude všechny účastníky v cíli čekat dárek.

Závodníci si své číslo vyzvednou na check-inu, projdou kontrolním rámem ke gatu a po trase je povedou letištní auta Follow me. Registrace jsou stále otevřené na www.runczech.com.

„Běžci se budou moci zaregistrovat i na místě, před každým závodem,“ dodal Štěpán Hickl.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto runczech.com

Štítky RunCzech, Karlovy Vary, běh, sport, letiště Karlovy Vary, letiště, Red Bull Air Race, Petr Kopfstein

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Registrace na Runway Run Karlovy Vary je stále otevřená  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.