Počasí dnes11 °C, zítra11 °C
Neděle 13. října 2024  |  Svátek má Renáta
Bez reklam

Senior chodící o holi se v pátek nevrátil z lesa, kam odešel na houby. Pátrá po něm policie

Na houby odešel v pátek odpoledne osmasedmdesátiletý muž z Chebska. Od té doby je nezvěstný. Muž je diabetik a obtížně se pohybuje. Policisté po zmizelém seniorovi vyhlásili celostátní pátrání. Minulý týden pátrali policisté z Karlovarského kraje během jediného dne hned po třech ztracených houbařích.

„Hledaný muž je přibližně 186 cm vysoké atletické postavy, má šedozelené oči, kaštanové prošedivělé vlasy, velmi husté obočí a je bez chrupu. Pohřešovaný odešel v pátek dne 11. 10. 2024 na houby, přičemž byl naposledy spatřen sousedem kolem 15. hodiny. Na sobě měl světle zelenou košili. Muž se léčí s vysokým tlakem, je diabetik a užívá léky. Vzhledem k tomu, že hůř chodí, používá dřevěnou hůl, tzv. Špacírku,“ informovala mluvčí policie Zuzana Churaňová.

V případě jakýchkoliv informací k pohřešovanému muži volejte na linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

Po třech ztracených houbařích pátrali během jediného dne nezávisle na sobě policisté v Karlovarském kraji

Hned třikrát během jediného dne řešili policisté v Karlovarském kraji ztracené houbaře. Ve dvou případech se jednalo o seniory. Třetím pohřešovaným houbařem byla žena. Houbařská sezóna je v plném proudu a kromě hub, mohou na houbaře v lese číhat i...

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Jan Luxík, se svolením Policie ČR

Štítky ztracený muž, ztracený houbař, pátrání po houbaři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Senior chodící o holi se v pátek nevrátil z lesa, kam odešel na houby. Pátrá po něm policie  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.