Počasí dnes27 °C, zítra28 °C
Sobota 7. září 2024  |  Svátek má Regína
Bez reklam

Policisté si došli do úkrytu pro nebezpečného pachatele znásilnění, který byl v celostátním pátrání

Nebezpečného pachatele, který má mít na svědomí znásilnění, nebezpečné vyhrožování, výtržnictví a maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, dopadli policisté v Sokolově. Hledaného pětatřicetiletého muže z Karlových Varů zadrželi v bytě, kde se už delší dobu ukrýval. Předtím po něm policisté vyhlásili celostátní pátrání.

„Na muže byl letos v květnu vydán Okresním státním zastupitelstvím v Sokolově předchozí souhlas se zadržením ve věci znásilnění, nebezpečné vyhrožování, výtržnictví a maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Tohoto jednání se měl muž dopustit v první polovině letošního roku v Chodově na své bývalé osmadvacetileté přítelkyni,“ informoval mluvčí policie Jakub Kopřiva.

Pátráním se usilovně zabývali i policisté z obvodního oddělení Sokolov – město. Na základě získaných poznatků policisté zjistili, že hledaný pětatřicetiletý muž by se měl ukrývat v jednom sokolovském bytu. Policisté vstoupili do panelového domu v Sokolově a následně i do bytové jednotky, kde se opravdu nacházel hledaný muž. Toho policisté na místě okamžitě zadrželi a poté převezli na obvodní oddělení k dalším úkonům.

„Při zadržení nedošlo k žádnému zranění ani škodě na majetku. Po provedených úkonech byl pětatřicetiletý muž eskortován přímo do věznice. V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody až na deset let,“ dodal mluvčí policie.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky zadržený pachatel, zadržení pachatele, znásilnění, nebezpečné vyhrožování

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté si došli do úkrytu pro nebezpečného pachatele znásilnění, který byl v celostátním pátrání  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.