Počasí dnes17 °C, zítra21 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Muž ze Sokolova kradl sýr v obchodním domě a nakopl cizí auto. Nyní mu hrozí až tři roky za mřížemi

Šestadvacetiletý muž ze Sokolova během února dvakrát laškoval se zákonem, nyní mu hrozí až tříletý pobyt za mřížemi. Nejprve kradl v obchodním domě, odkud si odnesl uzeniny, sýry a další pochutiny. O několik týdnů později nakopl zaparkované auto a utekl, celková škoda tak dosáhla asi 50 tisíc korun.

Muže ze Sokolova, kterého už v minulosti za krádeže pravomocně odsoudili, policisté vypátrali a sdělili mu podezření z krádeže a poškození cizí věci. Podezřelý muž měl v první polovině února v Sokolově navštívit jeden z obchodních domů. Uvnitř měl odcizit různé druhy uzenin, sýrů či láhev pití.

„Tyto věci následně ukryl pod oblečením nebo v batohu a z prodejny odešel, aniž by za zboží zaplatil," popsal policejní mluvčí Jan Bílek.

O několik týdnů později se v odpoledních hodinách ten samý šestadvacetiletý muž procházel ulicemi Sokolova. Když si všimnul zaparkovaného vozidla značky Opel, přišel k němu a kopl do něj, čímž ho poškodil. Ihned poté z místa utekl. Svým jednáním měl způsobit škodu přibližně 50 tisíc korun.

„V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na tři roky, neboť byl za krádeže v minulosti pravomocně odsouzen," doplnil Bílek.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky Sokolovsko, krádež, policie, potraviny, škoda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž ze Sokolova kradl sýr v obchodním domě a nakopl cizí auto. Nyní mu hrozí až tři roky za mřížemi  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.