Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Mladý muž kopl seniorku do hlavy a pokusil se ji okrást

Jako naprostý hyenismus označila samotná policie událost, ke které došlo na ulici v Chebu. Šestadvacetiletý muž tam za bílého dne naprosto nepochopitelně napadl devětašedesátiletou ženu. Kopl ji do hlavy a pokusil se ji okrást.

„Naprostý hyenismus. Šestadvacetiletý muž v Chebu bezdůvodně kopl devětašedesátiletou ženu do hlavy a pokusil se ji okrást. To se mu nepodařilo. Žena skončila v péči lékařů. Kriminalisté muže ihned po útoku zadrželi a zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže,“ uvedla policie na sociální sítí X.

Zároveň upozornila, že se video stále šíří na sociálních sítích. „Z etických důvodů jej zveřejňovat nebudeme a pokud na něj narazíte vy, tak jej prosím nešiřte. Nedělejte zbytečnou ´reklamu´ bezcitným agresorům, kteří se neštítí útočit na seniorky,“ uzavřela policie.

Foto Policie ČR

Štítky napadl seniorky, hyenismus, agresivní mladík, napadená seniorka, cheb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Martin Vaněk

Jakýpak hyenismus, jen zcela běžná reakce asociální svoloče ze známé skupiny obyvatel. Ziskovky je totiž za naše peníze učí nenávidět majoritu, a vlastizrádní politici tuto lůzu vykrmují už 34 let...

Středa, 6. prosince 2023, 20:18Odpovědět

Mladý muž kopl seniorku do hlavy a pokusil se ji okrást  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.