Počasí dnes18 °C, zítra21 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Žena obrala seniora po hádce na ubytovně o hotovost, loupeži předcházelo napadení

Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání třiačtyřicetileté ženy z Karlovarska, kterou obvinili z loupeže. Žena měla v září letošního roku přespat v pokoji na jedné z ubytoven u svého třiaosmdesátiletého známého. Tomu měla po hádce ukrást hotovost, navíc ho měla napadnout.

„V sobotu 23. září letošního roku kolem desáté hodiny dopolední mělo mezi nimi po probuzení dojít ke slovní rozepři. Třiaosmdesátiletý muž měl následně obviněné ženě odmítnout dát finanční hotovost. Poté ho měla žena fyzicky napadnout pěstí do hlavy, svalit ho na postel a znovu ho udeřit pěstí do hlavy, přičemž mu ze zadní kapsy u kalhot vyndala peněženku. Z té mu odcizila finanční hotovost pět tisíc korun a vulgárně ho urážela,“ popsal mluvčí policie Jan Bílek.

Žena měla u kuchyňské linky vzít do ruky nůž, přičemž seniora začala opět vulgárně urážet. „Následně nůž položila a odešla i s finanční hotovostí. V případě prokázání viny ženě hrozí trest odnětí svobody až na deset let,“ dodal mluvčí.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky Karlovarský kraj, loupež, napadení, krádež, Policie ČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena obrala seniora po hádce na ubytovně o hotovost, loupeži předcházelo napadení  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.