Počasí dnes21 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Nehody na mokru. Bouralo se u Jesenice nebo Bečova

Hned několik dopravních nehod se stalo během středečního večera až do čtvrtečního rána. Všechny mají společný jmenovatel. Staly se za deště nebo na mokré vozovce. Po nehodách zůstalo několik zraněných lidí.

Dvě auta se srazila ve středu večer na silnici 21 u vodní nádrže Jesenice. Komunikace pak byla dvě hodiny zcela uzavřená. „Při nehodě se zranily tři osoby, dvě byly do nemocnice transportovány letecky. Hasiči vyprostili jednu zraněnou osobu, pomohli s transportem a zajištěním přistání vrtulníku, postarali se o uniklé provozní kapaliny a úklid vozovky,“ popsali hasiči na sociálních sítích.

Do čtvrtečního rána ale zasahovali hasiči u dalších dvou dopravní nehod, jedna se stala u Františkových Lázní a obešla se bez zranění, druhá pak u Bečova nad Teplou, kde se zranila jedna osoba.

Karlovarským krajem se ve středu večer prohnala krátká bouřka. Hasiči měli kromě nehod dalších deset událostí s bouřkou spojených. „Jednalo se o popadané stromy na silnice. Takto zasahovali u Pomezí, Otročína, Pramenů, Lokte, Mariánských Lázní, Bečova nad Teplou či Chodova. Kolegové drážní hasiči z Chebu pak krátce po půlnoci vyjížděli k železniční dopravní nehodě, kdy na trati u Potůčků najel osobní vlak do stromu spadlého na koleje. Ve vlaku byli v tu dobu tři cestující, nikdo nebyl zraněný,“ dodali hasiči.

Ohodnoť článek

Foto HZS KVK

Štítky nehoda, mokro, silnice, hzs kvk, hasiči

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nehody na mokru. Bouralo se u Jesenice nebo Bečova  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.