Počasí dnes18 °C, zítra21 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Auto v Chebu srazilo chodkyni. Nehodu vyšetřuje policie

Policisté v Chebu prošetřují dopravní nehodu, ke které došlo začátkem tohoto týdne. Auto tam srazilo chodkyni. Řidič je podezřelý ze spáchání přečinu ublížení na zdraví z nedbalosti. 

Třiaosmdesátiletý řidič jel ulicí Májová směrem ke křižovtce s ulicí Pivovarská. „Zřejmě přehlédl třiasedmdesátiletou chodkyni, která přecházela po vyznačeném přechodu pro chodce. Následně došlo ke střetu přední části vozidla s ženou,“ popsal policejní mluvčí Jan Bílek.

Žena se zranila a zdravotníci ji převezli do nemocnice. Řidič absolvoval test na alkohol, který ukázal negativní výsledek. 

„Policisté z chebského dopravního inspektorátu ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu ublížení na zdraví z nedbalosti. Přesná příčina a okolnosti této dopravní nehody jsou nadále v šetření policistů,“ dodal Bílek. 

Podílejte se na obsahu Drbny

Chcete se více zapojit do tvorby článků? V dotazníku můžete redakci vzkázat, jaká témata vám na Drbně chybí. Díky zpětné vazbě se můžete podílet na tom, jakým tématům se budou redaktoři věnovat. Registrovaní uživatelé po vyhodnocení zpětné vazby získají informace o tom, co jsme díky čtenářům zjistili.
Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky cheb, policie, nehoda, auto, chodkyně

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Auto v Chebu srazilo chodkyni. Nehodu vyšetřuje policie  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.