Počasí dnes7 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Tři muži byli obžalováni z vraždy, která se stala před více než 11 lety

Tři muži byli obžalováni z vraždy, která se stala před více než 11 lety na Karlovarsku. Uvedl to server iDnes.cz. Obětí se stal v říjnu 2011 třiatřicetiletý muž z Karlových Varů. Někdo ho zastřelil a tělo následně zapálil. Podle vyšetřovatelů jeden z obžalovaných střílel, další mu s vraždou a odklizením těla pomáhal a třetí muž si vraždu objednal. Na případu pracoval od začátku loňského roku policejní tým Tempus, který se zabývá staršími nevyřešenými kauzami.

Objednavatel vraždy podle obžaloby nejprve dalšímu z obžalovaných dal peníze na koupi zbraně. "Poté měli obžalovaní vylákat oběť večer z jejího bydliště v Karlových Varech," uvádí v obžalobě státní zastupitelství. Jeden z mužů pak oběť nejméně čtyřikrát střelil do zad a hlavy. Třiatřicetiletý muž zraněním na místě podlehl.

Následně dva z obžalovaných tělo zabalili do koberce a odvezli ho do lesa, kde ho odhodili do příkopu, polili benzinem a zapálili. Následně údajně dostali každý od objednavatele vraždy 200 tisíc korun. Ohořelé tělo našel na začátku října 2011 hajný v lese mezi Hlinkami, Přílezy a Toužimí.

Pro muže podezřelého z objednání vraždy navrhuje státní zastupitelství stejně jako pro údajného střelce trest 16 let vězení. Třetí muž by měl podle obžaloby dostat trest 14 let vězení. Případem se začne 29. března zabývat Krajský soud v Plzni.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Luboš Vrabec

Štítky ČR, kriminalita, soud, vražda, Karlovarský

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tři muži byli obžalováni z vraždy, která se stala před více než 11 lety  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.