Počasí dnes21 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Muž kradl na Sokolovsku Vzal si i auto známého, u kterého bydlel

Policisté ze Sokolova zahájili trestní stíhání osmatřicetiletého muže ze Sokolovska, kterého obvinili ze spáchání přečinů krádeže, porušování domovní svobody a neoprávněného užívání cizí věci. Podle nich kradl hned pětkrát a způsobil škodu za 320 tisíc korun.

Vždy šlo o krádeže na Sokolovsku. „V první polovině listopadu loňského roku měl vstoupit na volně přístupný pozemek u rodinného domu. Tam našel kámen, se kterým rozbil skleněnou výplň balkónových dveří, kterými následně vniknul dovnitř a prohledal jednu z místností. Z té následně odcizil dva mobilní telefony, tablet, notebook a finanční hotovost,“ popsal první případ policejní mluvčí Jan Bílek.

Další tři případy jsou z druhé poloviny prosince. V tom druhém se vloupal do auta a vykradl ho, poté se opět zaměřil na rodinné domy, do kterých se vloupal a odnesl si z nich elektroniku.

Poslední případ je trochu kuriózní, když ho zaujalo auto jeho známého, u kterého navíc bydlel. „Bez jeho vědomí si měl vzít klíče od osobního automobilu, které následně několik dní užíval,“ popsal mluvčí.

Podle něj může jít muž až na pět let do vězení. „Svým jednáním způsobil větší škodu,“ uzavřel.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík

Štítky policie, sokolovsko, krádeže

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž kradl na Sokolovsku Vzal si i auto známého, u kterého bydlel  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.