Počasí dnes22 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Během výkopových prací porušili dělníci plynové vedení. Hasiči místo nehody zajistili

Karlovarští hasiči museli dnes dopoledne zasahovat v Horním Slavkově na Sokolovsku, kde během výkopových prací došlo k porušení vysokotlakého plynového vedení. Na místě podle nich uniká velké množství plynu, který může být cítit i přímo ve městě.

Na místo byly v pátek dopoledne povolány dvě jednotky hasičů. „V Horním Slavkově došlo při výkopových pracích k porušení vysokotlakého plynového vedení. V místě nehody uniká velké množství plynu. Na místo byly povoláni pracovníci plynárenské pohotovosti, aby zastavili přívod plynu," uvedli hasiči na Facebooku.

Ti mimo jiné zajistili okolí místa, kde k havárii došlo. Evakuovali štyři osoby, které žili v nedalekém domě, a také dva dělníky, kteří výkop prováděli. „Místo úniku je na kraji města směrem na osadu Třídomí, poměrně daleko od dalších obytných domů. Není tak potřeba žádné další opatření směrem k obyvatelům," ubezpečili hasiči.

Obyvatelé města by mohli vzhledek m aktuálním meteorologickým podmínkám cítit plyn i ve městě. Hasiči ale jeho koncentraci ve vzduchu monitorují a zatím podle nich nebyly zjištěny žádné zvýšené hodnoty.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS Karlovarského kraje

Štítky hasiči, plyn, nehoda, výkopové práce, Horní Slavkov, okres Sokolov, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Během výkopových prací porušili dělníci plynové vedení. Hasiči místo nehody zajistili  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.