Počasí dnes21 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Tři muži měli při vymáhání peněz ničit chatku a napadnout její obyvatele

Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání tří mužů ve věku 22, 32 a 49 let z Karlovarska. Obvinili je z vydírání a porušování domovní svobody. Důvodem je incident, ke kterému došlo v jedné z chatek v Karlových Varech.

Další šestadvacetiletá žena čelí obvinění z porušování domovní svobody. „Čtveřice obviněných osob se měla po předchozí domluvě vydat v neděli 23. října letošního roku k jedné z chatek v Karlových Varech, a to kvůli finančnímu dluhu, který měl mít šestadvacetiletý muž u obviněné ženy. Poté, co přišli obvinění k vstupní brance pozemku, došlo ke slovní rozepři mezi nimi a dvěma muži ve věku 27 a 34 let, kteří se nacházeli na pozemku s chatou,“ uvedl policejní mluvčí Jan Bílek.

Po dohadech mělo dojít k fyzickému napadení. Obvinění měli napadnout čtyřiatřicetiletého majitele pozemku. Tři obvinění pak měli vstoupit na pozemek i do samotné chaty, kde byl třetí poškozený šestadvacetiletý muž.

„Tam měli začít ničit vybavení chaty a fyzicky napadat poškozené muže. Ty měli fyzicky napadnout několika údery do celého těla. Muži, který měl dlužit finanční hotovost, dále vyhrožovali fyzickou újmou. Po fyzickém útoku měla do chaty vstoupit obviněná žena, která mužům sdělila, že to stačí, a tak s napadáním přestali. Poté měli z místa odejít,“ dodal Bílek. 

Tři muži skončili ve vazbě. Hrozí jim trest odnětí svobody až na osm let. Obviněné ženě hrozí pětileté vězení. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Stanislav Heloňa

Štítky policie, Karlovy Vary, napadení, peníze, vymáhání, pozemek, chata, Karlovarský kraj, Jan Bílek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tři muži měli při vymáhání peněz ničit chatku a napadnout její obyvatele  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.