Počasí dnes6 °C, zítra6 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Finanční problémy. Sousedé matky útočící nožem promluvili o možných okolnostech tragické události

Žena, která v sobotu v Karlových Varech pobodala tři malé děti a jedno z nich následně zemřelo, měla řešit finanční problémy. Informoval o tom během neděle Karlovarský Deník. Žena se měla podle informací Deníku vystěhovat z pronajatého bytu. S nožem v ruce nad zakrvácenými dětmi ji měla najít majitelka bytu.

K události mělo dojít v karlovarské čtvrti Doubí. Podle Deníku lidé, kteří žijí poblíž, rodinu příliš neznali, do domu se měla přistěhovat teprve začátkem letošního ledna. Podle sousedů žena přestala platit nájem a postupem času se měla dostat do finančních problémů.

Žena v Karlových Varech pobodala tři malé děti, jedno z nich zemřelo

Žena v Karlových Varech dnes odpoledne pobodala tři malé děti. Jedno z nich na následky zranění zemřelo, další dvě skončily zraněné v nemocnici. Na případ upozornil server Deník.cz. Krajský policejní mluvčí Jakub Kopřiva řekl, že kriminalisté...

„Neplatila nájem, a tak jí majitelka bytu řekla, že se má do pátku 15. dubna vystěhovat. Paní jí nakonec přemluvila, podařilo se jí termín ale posunout jen o jeden den. Majitelka tak chtěla, aby byl v sobotu byt vyklizený. Dokonce sem v sobotu přijela i s novými nájemci, kterým chtěla klíče od bytu předat. Jenomže se na ni nedozvonila. Nebrala jí ani mobil. A protože měla majitelka ještě jedny klíče od bytu, odemkla si. Když otevřela dveře, na zemi leželo v kaluži krve jedno dítě a nájemkyně tam stála s nožem v ruce,“ popsala Deníku jedna ze sousedek.

Kriminalisté nyní případ vyšetřují. „S ohledem na samotný počátek prověřování a probíhající úkony trestního řízení není možné poskytnout k případu žádné bližší informace,“ doplnil v sobotu mluvčí Jakub Kopřiva. Útok podle informací Deníku nepřežilo tříleté dítě. Zřejmě šlo o sourozence.

Podle mluvčí nemocnice v Karlových Varech Markéty Singerové nemocnice přijala dvě zraněné děti ve věku šesti týdnů a pěti let. Mladší z nich bylo hospitalizováno na standardním dětském oddělení, starší převezli záchranáři letecky do nemocnice Motol v Praze. „S ohledem na policejní vyšetřování nebudeme sdělovat další informace,“ řekla Singerová.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Luboš Vrabec | Zdroj ČTK, Karlovarský Deník

Štítky Karlovy Vary, vražda, úmrtí, finance, Policie ČR, ZZS KVK, Doubí, Fakultní nemocnice v Motole, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Finanční problémy. Sousedé matky útočící nožem promluvili o možných okolnostech tragické události  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.